Veilig Werken met [ Gevaarlijke ] Stoffen

Wist jij dat je ziek kunt worden van je werk? Als je blootgesteld wordt aan gevaarlijke stoffen kun je allergische reacties krijgen. Of zelfs ernstige longziektes en kanker. Elk jaar overlijden 3.000 mensen in Nederland aan ziektes die ze door gevaarlijke stoffen op het werk hebben opgelopen. Het gevaar schuilt in veel meer stoffen dan je denkt. Houtstof, dieselrook, kwartsstof, lasrook, verfproducten, meelstof, lak, oplosmiddelen…

Hoe veilig werk jij?

Werk met gezond verstand en ga veilig om met gevaarlijke stoffen. Doe de online test 'Hoe veilig werk jij?' om te controleren hoe veilig jouw werkplek is. Voor werknemers én werkgevers.

Ben jij al een veiligheidsheld op het gebied van veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen, of wil je er juist een worden? Of wil je het bewustzijn over veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen op de werkvloer vergroten op een laagdrempelige en leuke manier? Dan is de veiligheidsheldenquiz iets voor jou en je collega's! Klik hier om de quiz te starten.

Reeks tips van experts

Meld je aan bij de e-mail funnel en ontvang een week lang tips in je mailbox van experts en ervaringsdeskundigen over veilig werken met gevaarlijke stoffen. Ga naar hoeveiligwerkjij.nl en scroll helemaal naar beneden om je aan te melden!

Nieuwsbrief

Alles weten over veilig omgaan met gevaarlijke stoffen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.