Opening Week van de Werkstress 2020 door staatssecretaris Bas van ’t Wout (Ministerie van SZW) en Mariëtte Hamer (voorzitter van de SER)

Op maandag 16 november van 13.30 tot 14.00 uur openen Bas van ’t Wout en Mariëtte Hamer de Week van de Werkstress. Hoe blijf je in balans in deze bijzondere tijden? Hoe ga je om met thuiswerken en behoud je werkplezier en contact met je collega’s? Wat kun je doen om burn-outklachten vroegtijdig te signaleren? Actuele vragen voor veel werkgevers en werknemers.

Vitaal thuiswerken nieuwsbericht header

In de Week van de Werkstress krijg je adviezen, tips en tools om de balans vast te houden. Tijdens de opening van de Week van de Werkstress gaan Van ’t Wout en Hamer in een dubbelinterview in op deze thema’s. Bovendien zal de staatssecretaris het startsein geven voor de Campagne Mentale Vitaliteit waarmee dit jaar werkgevers gestimuleerd worden aandacht te besteden aan de mentale vitaliteit van werknemers.


Meld je aan!

Wil je aanwezig zijn bij de opening van de Week van de Werkstress? Meld je dan aan via deze LinkedIn-pagina. Tot 16 november!