Help

Het Arboportaal is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het portaal dient als startpunt van informatie over gezond en veilig werken. Doel is om werkgevers, werknemers en preventiemedewerkers te informeren en door te verwijzen naar andere relevante bronnen.

Toegankelijkheid

Arboportaal.nl is te bekijken met vrijwel alle browsers. Er wordt veel doorverwezen naar andere sites. De nieuwe site wordt dan in hetzelfde venster geopend.

Tekstgrootte

Je kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kun je de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verander je de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.

Met [Ctrl +] en [Ctrl -] (Windows) en [Command +] en [Command -] (MacOS) kun je ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.

Documenten op Arboportaal.nl

Arboportaal.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heb je een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, MacOS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op Arboportaal.nl

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kun je de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

Copyright

Meer informatie over het gebruik van tekst en beeld van deze site vind je onder Copyright.

Opmerkingen of suggesties over deze website

Opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site kun je indienen bij de webredactie via arboportaal@minszw.nl.