Help

Het Arboportaal is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het portaal dient als startpunt van informatie over gezond en veilig werken. Doel is om werkgevers, werknemers en preventiemedewerkers te informeren en door te verwijzen naar andere relevante bronnen.

Toegankelijkheid

Arboportaal.nl is te bekijken met vrijwel alle browsers. Er wordt veel doorverwezen naar andere sites. De nieuwe site wordt dan in hetzelfde venster geopend.

Tekstgrootte

U kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verandert u de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.

Met [Ctrl +] en [Ctrl -] kunt u ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.

Documenten op Arboportaal.nl

Arboportaal.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op Arboportaal.nl

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

Copyright

Meer informatie over het gebruik van tekst en beeld van deze site vindt u onder Copyright.

Opmerkingen of suggesties over deze website

Opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site kunt u indienen bij de webmaster via arboportaal@minszw.nl.