Word partner van de Week van de Werkstress 2020

Van 16 tot en met 20 november 2020 organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Het doel is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor hen gaat werken, ook in deze onzekere tijden. Het centrale thema is daarom dit jaar: Blijf in balans! OVAL doet dit graag  in samenwerking met andere organisaties. Sluit u daarom aan en word partner van de Week van de Werkstress 2020.

Logo Week van de werkstress 2020

Samen bewustzijn creëren van het belang om in balans te blijven

De boodschap ‘Blijf in balans’ verspreidt zich tijdens de Week van de Werkstress als een olievlek door Nederland. Een week waarin bedrijven activiteiten organiseren, de pers vol staat met cijfers, feiten en persoonlijke verhalen over werkstress en balans, en via de dagelijkse nieuwsflits, LinkedIn en Twitter vele praktische tips voor werkgevers worden verspreid. OVAL wil zoveel mogelijk werkende Nederlanders bereiken, waarbij zij zich vooral richten op werkgevers. Via de werkgevers wordt een grote groep werknemers bereikt en daarnaast organiseert OVAL een brede publiekscampagne. Het gaat erom dat we samen een beweging weten te realiseren waarbij we zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang om in balans te blijven. In het campagneplan is informatie over de plannen te vinden.

Het is mogelijk om je als partner te verbinden aan dit maatschappelijke initiatief. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld als sponsor of als supporter. De mogelijkheden zijn uitgewerkt in een aantal partnerpakketten. In alle gevallen levert het mooie exposure op.

Sluit je aan en draag bij aan de Week van de Werkstress 2020. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van OVAL via info@werkstress2020.nl of via 013-594 4456.