Volg de Week van de RI&E LIVE via online uitzendingen

Van 21 tot 25 september organiseert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de zesde Week van de RI&E, in samenwerking met het Steunpunt RI&E en sociale partners. Nieuw dit jaar zijn een aantal overkoepelende activiteiten die worden georganiseerd rondom het Programma Impuls RI&E. Deze activiteiten zijn te volgen via online uitzendingen: Week van de RI&E LIVE.

Week van de RI&E live

Het programma

Het Steunpunt RI&E en ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid organiseren dit jaar ‘RI&E LIVE’. Het programma bestaat uit drie onderdelen, die samen een rode draad vormen voor de week: een kick-off op maandag, een aantal vlogs gedurende de week die supporters in het zonnetje zet, en een recap op vrijdag.

Kick-off Week van de RI&E LIVE : 21 september 14.00 - 15.00 uur

De kick-off is het gezamenlijk startsein van de week van de RI&E en is bedoeld voor intermediairs en supporters. Het is een talkshow à la 'De Wereld Draait Door’ gepresenteerd door Aldith Hunkar. Aan tafel zitten vertegenwoordigers van Steunpunt RI&E, Sociale partners, Ministerie SZW, Inspectie SZW, en een ondernemer. Tijdens de uitzending bekijken en bespreken tafelgasten een aantal filmpjes. Zo komen ondernemers die actief bezig zijn met de RI&E aan het woord in een mini-documentaire en wordt de pilot ‘Route naar de RI&E voor het MKB’ gelanceerd.

De uitzending is te volgen via https://www.weekvanderie.nl/live. Klik op deze link om de kick-off in je agenda te zetten en toegang te krijgen tot de online omgeving.

Recap: 25 september 15.00- 15.30 uur

We sluiten de Week van de RI&E af met met Aldith Hunkar. We nemen je mee langs een aantal activiteiten, visueel ondersteund door een vlogger die in de week verschillende activiteiten heeft bezocht. De recap duurt ongeveer een half uur.

Klik op deze link om de recap in je agenda te zetten en toegang te krijgen tot de online omgeving.

Kijk voor meer informatie over de Week van de RI&E op de website van Steunpunt RI&E.