Webinar: virtueel gezond en veilig

Virtual reality is heel goed bruikbaar om medewerkers bewust te maken van gezond en veilig werken. Dit webinar staat dan ook in het teken van de toekomst.

Realistische scenario’s kunnen virtueel worden ingezet om medewerkers te trainen en voor te bereiden op verschillende situaties in het werk. Hoe dat gebeurt, laat Gerald Stoffer zien. De Brandweer, Politie en Ambulancedienst werken hier al mee.
Hoe virtual reality specifiek met behulp van virtual reality- brillen kan worden gebruikt, laat Hans Schuurmans weten. Met deze brillen kun je mensen voorbereiden op situaties in het werk waar de veiligheid en gezondheid op het spel staan.

Sprekers

  • Gerald Stoffer, Medewerker OIV (operationele informatie voorziening), Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden.
  • Hans Schuurmans, CEO van Skillstown.

Hoe kunnen branches en bedrijven dit inzetten?

Dit webinar is geschikt om de kennis binnen uw branche over de mogelijkheden van ‘het nieuwe leren’ te vergroten. Daarnaast kunt u door het promoten van deze webinars bedrijven binnen uw branche inspireren en motiveren om de mogelijkheden van virtuele leermethodieken te verkennen en zodoende gezond en veilig werkgedrag te bevorderen.

Wilt u binnen uw bedrijf ook medewerkers trainen door het gebruik van virtual reality? Bekijk dan dit webinar terug op YouTube en vergroot de kennis binnen uw bedrijf over de mogelijkheden die de nieuwe, virtuele leermethodieken te bieden hebben.