Werken = Bewegen Challenge

Van 17 t/m 21 mei vond de Werken = Bewegen Challenge plaats. Duizenden deelnemers hebben zichzelf uitgedaagd om meer te bewegen tijdens hun werkdag. Wil je op de hoogte blijven van de campagne met informatie en tips? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Tijdens de Werken = Bewegen Challenge werd zittend Nederland door middel van een beweegbingo uitgedaagd om meer te bewegen. De uitdaging is om per dag de blauwe activiteiten te doen. Je kunt de activiteiten die je hebt gedaan wegstrepen, zodat je aan het einde van de week een volle kaart hebt. Het streven is om elk halfuur even te bewegen, dus doe gerust meer activiteiten van de bingokaart op een dag. Is de kaart daardoor sneller vol? Dan kun je het opnieuw gebruiken.

Meer bewegen tijdens een werkdag start met één minuut, maar wil je jezelf uitdagen? Doe dan mee aan de beweegbingo van De Nationale Beweegminuut. De uitdaging is om per dag de gekleurde activiteiten te doen. Vervolgens streep je de voltooide activiteiten weg, zodat je aan het einde van de week een volle kaart hebt. Het streven is om elk halfuur even te bewegen, dus doe gerust meer activiteiten van de bingokaart op een dag. Is de kaart daardoor sneller vol? Dan kun je die opnieuw gebruiken.

Bingokaart kantoorwerkers - Dag 1

Bingokaart kantoorwerkers - Dag 2

Bingokaart kantoorwerkers - Dag 3

Bingokaart kantoorwerkers - Dag 4

Bingokaart kantoorwerkers - Dag 5

Bingokaart chauffeurs - Dag 1

Bingokaart chauffeurs- Dag 2

Bingokaart chauffeurs- Dag 3

Bingokaart chauffeurs- Dag 4

Bingokaart chauffeurs- Dag 5