Veiligheidshelden quiz

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een Veiligheidshelden quiz gelanceerd in het kader van het programma “Veilig werken met gezond verstand = veilig werken met gevaarlijke stoffen”. Het doel van de quiz is om mensen die in het beroep in aanraking kunnen komen met gevaarlijke stoffen, bewuster te maken van mogelijke risico’s en het gesprek over gevaarlijke stoffen op een ongedwongen manier op gang te brengen.

Advertentiebeeld Veiligheidshelden: Veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen

De inhoud van ‘Veiligheidshelden’ is met de grootste zorgvuldigheid en op basis van de meest recente wetenschappelijke kennis samengesteld. Vragen, antwoorden en toelichtingen zijn zo volledig mogelijk, maar ook zo bondig en begrijpelijk mogelijk opgesteld om het spel zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Speel hier de veiligheidshelden quiz over veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen