Pesten op het werk: hoe ga je dat tegen? Volg het webinar op 19 juni!

Hoe pak je pesten op het werk aan, als werkgever of collega? Tijdens een webinar op 19 juni komt dat uitgebreid aan de orde. Deskundige Alie Kuiper neemt je mee in het onderwerp aan de hand van een praktijkgeval. Ze zal laten zien wat wel en níet werkt, wie er verantwoordelijk is en hoe het ‘omstandereffect’ werkt.

Collega's op kantoor, twee mannen aan statafel, vier vrouwen op stoel aan tafel

Een grapje op zijn tijd op het werk moet kunnen. Maar wanneer iemand structureel voor gek wordt gezet op de werkvloer, is het niet grappig meer. Plagen wordt dan pesten. En dat kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten bij het slachtoffer. Daarom is er dit webinar van de Kenniskring Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA). De Kenniskring PSA is een initiatief van TNO en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Dus: ben je werkgever, werknemer, onderzoeker, arboprofessional of beleidsmaker? En wil je meer weten over het voorkomen en bestrijden van pesten op het werk? Volg dan dit webinar op maandag 19 juni 2023 van 16.00u tot 17.00u.

Aanmelden voor 16 juni

Wil je erbij zijn? Meld je aan vóór 16 juni door een e-mail te sturen naar kenniskringpsa@tno.nl.