Doe mee met de Dag van de BHV

Op maandag 1 november vindt alweer de tiende editie plaats van de Dag van de BHV. Tijdens deze dag worden door heel Nederland de circa 500.000 bedrijfshulpverleners (BHV’ers) in het zonnetje gezet en aandacht, respect en waardering gevraagd voor bedrijfshulpverlening. Dit jaar kan je via jouw bedrijf of organisatie aangeven dat je de Dag ondersteunt via de “Wij doen mee” actie. Ook kan je gebruik maken van de toolkit met gratis promotiematerialen om de eigen Dag van de BHV te promoten.

BHV, daar red je levens mee

De Dag van de BHV is een initiatief van Stichting Dag van de BHV. De stichting zet de dag in om waardering voor en het besef van het belang van bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein. Dit jubileumjaar is het thema van deze dag “BHV, daar red je levens mee”. Dit onderstreept de waarde van de BHV en brengt een speciale ode aan alle bedrijfshulpverleners in Nederland. 

Wij doen mee

Als je meedoet met de Dag van de BHV en de BHV’ers van jouw eigen organisatie in het zonnetje gaat zetten op 1 november, dan kan je dit aangeven op de website van de Dag van de BHV. Je krijgt dan een speciaal logo toegestuurd, zodat je op de eigen website of intranet kunt laten zien dat jullie meedoen. 

Toolkit

Wil je je eigen Dag van de BHV promoten? Maak dan gebruik van het beschikbare promotiemateriaal uit de toolkit. De toolkit bestaat onder andere uit posters, leaflets, social media posts en banners.