Inspiratievideo veiligheid op het werk: branchevereniging chemische industrie (VNCI)

"Sluit u aan bij een branchevereniging zodat u van elkaar kunt leren en ideeën kunt uitwisselen."

Verantwoordelijken voor veiligheid, gezondheid en milieu Arnd Thomas en Peter Bareman bij de VNCI, houden zich dagelijks bezig met gezond en veilig werken. De VNCI is de branchevereniging van de chemische industrie.

De mannen onderstrepen het belang van kennis delen en samenwerken met andere organisaties op het gebied van gezond en veilig werken in de branche.

Hoe kunnen branches en bedrijven dit inzetten?

Bedrijven en branches kunnen deze video gebruiken als inspiratie om zelf aan de slag te gaan met gezond en veilig werken, en hoe samen te werken en te leren van elkaar. Bekijk de inspiratievideo op YouTube.