Word partner van de Week van de Werkstress

OVAL organiseert van 11 tot en met 15 november 2019 voor de tweede keer de Week van de Werkstress. Het doel is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat werkstress is te voorkomen. Door te zorgen voor voldoende plezier op de werkvloer, ruimte voor ontwikkeling en/of genoeg uitdagingen in het werk. Samen gaan we een week vol werkplezier maken met iedere dag een ander thema. Doe mee en word partner van de Week van de Werkstress!

werkstress nieuwsbericht header

Tijdens de Week van de Werkstress willen we zoveel mogelijk werkende Nederlanders bereiken. Daarbij richten we ons vooral op werkgevers. Via hen bereiken we een grote groep werknemers en daarnaast organiseren we een brede publiekscampagne. Het gaat erom dat we samen een beweging weten te realiseren waarbij we zoveel mogelijk mensen bewust maken van de kracht van werkplezier en van ontwikkeling. In het campagneplan is informatie over de plannen te vinden.

Contact opnemen

Doe ook mee en verbindt u als sponsor of supporter aan de Week van de Werkstress. In de partnerpakketten is alle informatie opgenomen. Meer weten? Neem contact op met de organisatie via info@werkstress2019.nl of via 013 594 4456.