Veilig werken met [ Gevaarlijke ] Stoffen

Op maandag 14 mei vindt de kick-off van de campagne 'Veilig Werken met [ Gevaarlijke ] Stoffen', plaats in de Maassilo in Rotterdam. Veilig werken met gevaarlijke stoffen is makkelijker dan je denkt. Maar te veel werkgevers weten nog niet (precies) wanneer ze risico lopen, wat zij kunnen doen, en hoe ze hun medewerkers mee krijgen.

Op maandag 14 mei vindt de kick-off van de campagne 'Werken met gezond verstand = Veilig werken met [ gevaarlijke ] stoffen' plaats in de Maassilo in Rotterdam. Veilig werken met gevaarlijke stoffen is makkelijker dan je denkt. Maar te veel werkgevers weten nog niet (precies) wanneer ze risico lopen, wat zij kunnen doen, en hoe ze hun medewerkers mee krijgen.

Op 14 mei trapt staatssecretaris Tamara van Ark de nieuwe acties af in Rotterdam. Tijdens een plenair programma onder leiding van Marijke Roskam wordt de urgentie van het probleem besproken, en in rondetafelgesprekken, speeches en lezingen komt het gemak van oplossingen aan bod. De kick-off is voor werkgevers, professionals en deskundigen.

Kijk voor meer informatie over de kick-offbijeenkomst 'Werken met gezond verstand = Veilig werken met [ gevaarlijke ] stoffen' op de website.