Volg Arboportaal op LinkedIn voor nieuws en informatie over gezond en veilig werken

Wil jij op de hoogte blijven van nieuws rondom gezond en veilig werken? Volg dan de LinkedInpagina van het Arboportaal. Hier komen regelmatig nieuwe ontwikkelingen rondom het arbobeleid voorbij, en wordt er aandacht besteed aan relevante campagnes en interessante programma’s vanuit het ministerie van SZW. Zo blijf je dus goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Header LinkedIn nieuwsbericht - 415 x 177

Het Arboportaal is een online informatiepunt met toegankelijke informatie over arbowetgeving, en is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De website sluit aan bij de manier waarop de Arbowet is ingericht: algemene doelvoorschriften van de overheid, die door werkgevers samen met arboprofessionals en werknemers verder worden uitgewerkt. Dat betekent dat in veel gevallen voor meer informatie wordt doorverwezen naar bijvoorbeeld brancheorganisaties, kennisinstituten, sociale partners en andere relevante (niet-commerciële) bronnen. Het Arboportaal heeft daarmee een belangrijke doorverwijsfunctie.


Bekijk de LinkedIn pagina van het Arboportaal.