Inspectie SZW zoekt 30 arbo-inspecteurs

De Inspectie SZW heeft per 1 september 2019 ruimte voor 30 arbeidsinspecteurs. Heb je interesse in een baan als inspecteur bij de Inspectie SZW? Meld je dan aan voor het webinar op donderdag 21 februari.

Gastheer en inspecteur-generaal Marc Kuipers vertelt tijdens het webinar wat voor organisatie de Inspectie SZW is. Je hoort verder uit eerste hand van een arbeidsinspecteur hoe een werkdag van een inspecteur eruit ziet. En projectleider werving & selectie José van der Linden geeft een toelichting op de competenties en diploma’s waarover je als inspecteur moet beschikken.

Meer weten? Meld je aan voor het webinar en stel je vragen live.

Over de Inspectie SZW

De Inspectie SZW controleert of werkgevers en werknemers zich aan de wet houden en of het sociale zekerheidsstelsel goed werkt. Kijk voor meer informatie over de Inspectie SZW op www.inspectieszw.nl.