Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival

Een op de zes werknemers heeft te maken met gevaarlijke stoffen tijdens het werk. Veiligheid staat voorop, maar wat betekent dit anno 2019? Kom op donderdag 14 maart naar het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival en laat je inspireren.

Breng jezelf op de hoogte van de nieuwste instrumenten en methodes om gezond en veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Van nieuwe invalshoeken om gevaarlijke stoffen te vervangen tot praktijkvoorbeelden van innovatieve bedrijven in de finale van de Goede Praktijken Competitie: komt dat zien!

Graag nodigt het ministerie van SZW en het Nederlands Focal Point jou en je collega’s uit om hierbij aanwezig te zijn. Met o.a. staatssecretaris Tamara van Ark, een innovatiemarkt op het gebied van de arbeidshygiënische STOP-strategie, de prijsuitreiking van de Goede Praktijken Competitie en meer. Schrijf jezelf of collega’s nu in en ontvang binnenkort het programma. Kijk hier voor meer informatie en klik hier om je aan te melden.