Werkgevers gezocht voor groepsgesprek over omgangsvormen op het werk

In opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voert I&O Research in december een onderzoek uit naar omgangsvormen op het werk. Onderdeel van dit onderzoek is een groepsgesprek met vertegenwoordigers van werkgevers.

Voor dit gesprek, dat op woensdag 12 december van 16:00 – 18:00 in Utrecht (nabij Centraal Station) plaatsvindt, is I&O Research nog op zoek naar enkele kandidaten. Medewerkers in leidinggevende of staffuncties, of medewerkers van personeelsdiensten, worden van harte uitgenodigd om zich voor dit gesprek aan te melden. Met uw deelname helpt u ons de behoeften van werkgevers op dit actuele thema beter in kaart te krijgen. Voor uw deelname ontvangt u daarnaast een vergoeding van 40 euro (incl. eventuele reiskosten). 

Indien u geïnteresseerd bent, dan kunt u dit kenbaar maken aan Lisa Nannes van I&O Research. Zij neemt contact met u op over de praktische details. Er is slechts beperkt plek, dus meld u snel aan!