Duurzame inzetbaarheid interactief inzichtelijk voor iedereen

Ben je benieuwd naar hoe mensen zoals jij scoren op meer dan 20 verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid? Bijvoorbeeld over burn-out gerelateerde klachten, kans op scholing, fysieke belasting, werk-privé balans etc. Kies dan je eigen subgroep in de nieuwe tool van TNO en bekijk de cijfers. De nieuwe tool biedt je de mogelijkheid om een subgroep samen te stellen op basis van de sector waarin je werkt, je geslacht, leeftijd én opleiding.

Wandel door je eigen interactieve DI-landschap

Wanneer je een subgroep hebt gekozen, kan je door verschillende Duurzame Inzetbaarheid-landschappen wandelen en klikken op factoren die inzicht  geven in jouw duurzame inzetbaarheid. De tool maakt een vergelijking tussen subgroepspecifieke cijfers en het sectorgemiddelde. Zo is het mogelijk om inzicht te krijgen in hoe jouw subgroep scoort ten opzichte van de hele sector. Oftewel, subgroep analyses op maat!

De tool eindigt met een totaaloverzicht van alle indicatoren  van duurzame inzetbaarheid waarmee een compleet profiel wordt verkregen. Ook hier worden subgroep gegevens vergeleken met de sectorgegevens. Benieuwd naar de duurzame inzetbaarheid je oudere collega, buurman of misschien zelfs tante? Geen probleem! Je kan de geselecteerde subgroep makkelijk aanpassen naar een andere.

Bron: TNO