Meld je nu aan: veilig werken in de bouw en autoschadeherstel

Vanuit het programma ‘Veilig Werken met [ Gevaarlijke ] Stoffen’ worden bijeenkomsten georganiseerd om kennis te delen en pragmatische oplossingen te presenteren. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de eerstvolgende bijeenkomsten ‘Hoe werk jij veilig? #1 bouw’ en ‘Hoe werk jij veilig? #2 autoschadeherstel & carrosseriebouw’. Meld je snel aan!

Op maandag 8 oktober bij Rijnmond Bouw in Schiedam en 17 oktober bij Dubbeldam in Schelluinen worden de seminarbijeenkomsten ‘Jong geleerd, oud gedaan!’ georganiseerd. Daar wordt uitgebreid de tijd genomen voor veilig werken in de bouw en de autoschadeherstel & carrosseriebouw.

Tijdens de bijeenkomsten bundelen we kennis van nu, delen ervaringen en tonen diverse oplossingen uit de praktijk om veilig(er) te werken met gevaarlijke stoffen. We spreken over vragen als: hoe pak je gevaarlijke stoffen aan bij de bron? En hoe zorg je voor een cultuurverandering op de werkvloer waarbij veilig werken vanzelfsprekend wordt? Kortom: hoe werk jij veilig?

Meer informatie?

Op 8 oktober zal ook Staatsecretaris Van Ark aanwezig zijn. In de middag zijn er verschillende thematafels om bij aan te sluiten en ervaring uit te wisselen. Kijk op ‘Hoe werk jij veilig? #1 bouw’ voor meer informatie en het uitgebreide programma.

Ook op 17 oktober zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op 'Hoe werk jij veilig? #2 autoschadeherstel & carrosseriebouw'.