Save the date: Netwerkbijeenkomst Arbozorg 2020

Op donderdag 22 november 2018 organiseert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de netwerkbijeenkomst 'Arbozorg 2020: meer preventie & samenwerking'.

Het thema van deze bijeenkomst is Preventie & Samenwerking. Het doel is om met elkaar stappen te zetten om de arbeidsgerelateerde zorg in de toekomst te verbeteren. De dag zal geopend worden door staatssecretaris Tamara van Ark.

Op deze dag kunt u up-to-date informatie, interessante sprekers en inspirerende deelsessies verwachten. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om in gesprek te gaan met andere deelnemers in een informele en open setting.

Doelgroep

De netwerkbijeenkomst Arbozorg 2020 is interessant voor o.a. arbo(kern)deskundigen, brancheorganisaties, vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties en beroepsverenigingen. Voor deze bijeenkomst wordt accreditatie voor algemene nascholing aangevraagd.

Belangstellingsregistratie

Registreer uw belangstelling via arbozorg2020.nl. U ontvangt dan meer informatie over de inschrijving en het programma. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.