Nieuwe Arbowet: We doen het samen

Werknemers, werkgevers en arboprofessionals hebben samen de verantwoordelijkheid voor een veilige en gezonde werkplek. Voldoen aan de nieuwe Arbowet is één ding, maar deze ook actief naleven een tweede.

Voor de nieuwste editie van het Arboportaal Magazine zijn diverse professionals geïnterviewd die allemaal op hun eigen manier te maken hebben met de nieuwe Arbowet. Zij delen hun ervaringen en geven waardevolle tips om gezond en veilig werken in de praktijk te brengen.

Lees bijvoorbeeld het interview met Peter van Kessel, Cargo Panel Operator bij Odfjell en op de kop af tien jaar lid geweest van de OR bij het op- en overslagbedrijf in olie en chemicaliën. Of bekijk de nieuwe Arbowet door de ogen van Jurre Onrust, HR Manager Store Operations bij Albert Heijn voor de regio Noord-West. Zelf zorgen voor een gezonde en veilige werkplek? Het arbobeleid een extra boost geven? Word in no time ArboFit met 5 tips van ervaringsdeskundigen.

Lees dit én meer in het digitale magazine.