Dag van de Bouw op zaterdag 2 juni

Zaterdag 2 juni vindt de 13e editie van de Dag van de Bouw plaats. Tijdens de Dag van de Bouw worden in heel Nederland bouwlocaties opengesteld voor het publiek. Dit om buitenstaanders een kijkje in de keuken te geven van de bouw- en infrasector.

Wat kan je verwachten op de Dag van de Bouw?

Op zaterdag 2 juni worden door heel Nederland diverse bouwplaatsen opengesteld. Zo kan er worden rondgelopen op een bouwplaats, ziet men constructies van bouwprojecten, kan men een bouwterrein overzien vanuit een bouwkraan, kan men de eerste plannen van een project inzien, en vertellen aannemers over hun dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk de deelnemende locaties op de website van de Dag van de Bouw. De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, UNETO-VNI en VNConstructeurs.