Verdient uw organisatie de Kroon op het Werkprijs 2018?

Op 25 september 2018 wordt voor de 18e keer de Kroon op het Werkprijs uitgereikt. De prijs is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) en is bedoeld voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak voor duurzame inzetbaarheid.

De Kroon op het Werkprijs is bedoeld voor organisaties die zich positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Integrale aandacht voor het thema is bij duurzame inzetbaarheid van belang. 

Het doel van de prijs is enerzijds om succesvolle organisaties op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid in het zonnetje te zetten en anderzijds om goede voorbeelden onder de aandacht te brengen van een breed publiek van werkgevers en werkenden Ken jij of ben jij de organisatie die een pluim voor Duurzame Inzetbaarheid verdient? Geef je dan op voor de Kroon op het Werkprijs.

Via het aanmeldformulier op de website van het NPDI kun je de organisatie opgeven. Vervolgens wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Deze wordt door een deskundige jury beoordeeld. Na de selectieronde blijven vier genomineerden over waaruit de jury de winnaar kiest. De selectie en prijsuitreiking vindt plaats op 25 september 2018 tijdens het landelijke event van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid i.s.m. Gezond in Bedrijf. 

Kijk voor meer informatie over de Kroon op het Werkprijs op de website van het NPDI.