Van slachtoffer tot sfeerbewaker: Het verhaal van Fenny

Fenny is hoofdkassière bij een grote supermarktketen. Ze gaat met veel plezier naar haar werk. Maar dat is niet altijd zo geweest. Zo’n 7 jaar werd ze gepest door collega’s. Zo erg dat ze soms hoopte dat haar iets zou overkomen, zodat ze niet meer naar haar werk zou hoeven. Eerder deelde ze al eens haar verhaal. Hoe gaat het nu met haar?

In het digitale Arboportaal Magazine vertelt Fenny in vier afleveringen hoe ze de rollen omdraaide: van slachtoffer veranderde ze in een leidinggevende die de sfeer in het team bewaakt. “Als ik ook maar één iemand kan helpen met het vertellen van mijn verhaal, dan is dat het al waard.”

Volg Fenny’s verhaal in het Arboportaal Magazine van 16 tot en met 21 november.

Arboportaal Magazine 02: Pesten op het werk

In de tweede editie van het Arboportaal Magazine wordt ingegaan op het thema pesten op de werkvloer. De artikelen in dit magazine zijn bedoeld om werknemers, werkgevers en professionals te laten zien wat je kunt doen tegen pesten op het werk. Lees het Arboportaal Magazine.