Webinars over Arbeidsgerelateerde Zorg op 21 maart en 23 maart

Per 1 juli 2017 gaat de nieuwe Arbowet van kracht. De aanpassingen aan deze wet hebben consequenties voor werknemers, werkgevers en arboprofessionals. Als voorbereiding op de wetswijzigingen organiseert de Directie Gezond en Veilig Werken van het ministerie van SZW op dinsdag 21 maart en donderdag 23 maart twee webinars op het gebied van Arbeidsgerelateerde Zorg (Arbozorg). Schrijf je snel in!

Webinar Basiscontract

Het webinar Basiscontract gaat in op een belangrijke aanpassing in de Arbowet. Tijdens dit webinar zullen we met name stilstaan bij de consequenties voor de werkgevers, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden.

Wat houdt het Basiscontract precies in? Wat moeten werkgevers doen om aan de nieuwe wetgeving te voldoen? Hoe kunnen bedrijven zich hier nu al op voorbereiden? Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen word in gesprek gegaan met gastsprekers van brancheorganisatie OVAL en ROC West-Brabant, een organisatie die nu al bezig is met de implementatie van haar nieuwe arbobeleid, wat al voldoet aan de wetswijziging.

Webinar Stappenplan Arbozorg

Het webinar Stappenplan Arborzorg gaat in op de organisatie van Arbozorg in de praktijk. Dit is met name interessant voor werkgevers, maar uiteraard zijn andere doelgroepen ook van harte welkom.

Hoe organiseer ik als werkgever nu goede Arbozorg? Welke hulpmiddelen kan ik daarvoor gebruiken en welke stappen moet ik zetten? Wie kan ik daar het beste bij betrekken? Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen wordt in gesprek gegaan met twee gastsprekers van SBI Formaat en SuperGarant Zorg.

Inschrijven

Beide webinars zijn interactief; dat wil zeggen dat er tijdens de uitzending vragen gesteld kunnen worden, welke aan het einde beantwoord zullen worden. Er is een maximum van 100 deelnemers, dus schrijf snel in

  • Webinar Basiscontract, 21 maart van 16:00 tot 16:30. Meld je online aan om tijdig een toegangslink te ontvangen voor deelname aan het webinar.
  • Webinar Stappenplan Arbozorg, donderdag 23 maart van 16:00 tot 16:30. Meld je online aan om tijdig een toegangslink te ontvangen voor deelname aan het webinar.