Voor in de agenda: Week van de Werkstress 2017

Alvast voor in de agenda: de week van de werkstress is dit jaar van 13 t/m 16 november.

Week van de Werkstress 2017

Net als vorig jaar zullen bedrijven en organisaties in heel het land weer aan de slag gaan met Werkstress.

Doe mee en ga op zoek naar oplossingen tegen werkstress! Bekijk voor inspiratie alvast 99 oplossingen tegen werkstress.

Campagne 'Check je werkstress'

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Werkstress is een opstelsom van factoren en er is niet één oplossing om werkstress te voorkomen: er zijn veel knoppen waar je aan kunt draaien. Dat geldt voor de werkgever én de werknemer.

De campagne ‘Check je werkstress’ is opgezet om werkgevers en werknemers bewust te maken van de risico’s van teveel werkstress. Het heeft tot doel het onderwerp ‘werkstress’ bespreekbaar te maken op de werkvloer. De boodschap van de campagne wordt gecommuniceerd via de Facebookpagina Check je werkstress. Wil je weten hoe het is gesteld met jouw werkstress? Dan kun je hier terecht voor de test ‘check je werkstress’.

Zie ook