Inspiratievideo: ING Programma Onbekend Talent

De ING Bank heeft een Programma Onbekend Talent, dat zorgdraagt voor aantrekkelijk werk voor mensen met een arbeidsbeperking. In deze Inspiratievideo vertellen twee medewerkers over de aanpak van ING.

Caroline werkt bij de ING met een arbeidsbeperking als medewerkster betalen en effecten. Zij vertelt hoe zij met een halfzijdige verlamming bij de ING is komen te werken en welke ondersteuning zij heeft gekregen van en in de organisatie. Bovendien vertelt zij over haar vechtlust en kracht die zij opbouwde na vele eerdere negatieve ervaringen als werknemer met een arbeidsbeperking.

Peter Don was jarenlang manager HR/People Development bij de ING en koos ervoor manager te worden van het ING Programma Onbekend Talent. Peter Don vertelt waarom hij tot deze keuze kwam, over het belang van het programma voor de ING en over de ondersteuning en arbozorg, die werknemers met een arbeidsbeperking bij ING krijgen.