Geef uw organisatie op voor de Kroon op het Werkprijs 2017

Op 31 mei 2017 wordt voor de 17e keer de Kroon op het Werkprijs uitgereikt. De prijs is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) en bedoeld voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak voor duurzame inzetbaarheid.

De Kroon op het Werkprijs is bestemd voor organisaties die zich positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Bent of kent u een werkgever die effectief en creatief omgaat met de duurzame inzetbaarheid van uw werkenden? Geef uzelf of die organisatie dan op voor de Kroon op het Werkprijs.

Aanmelden kan tot en met 15 maart 2017 via het aanmeldformulier op de website van het NPDI. U ontvangt vervolgens een vragenlijst die door een deskundige jury wordt beoordeeld. Na de selectieronde blijven vier genomineerden over waaruit de jury een winnaar kiest. De selectie en prijsuitreiking vindt plaats op 31 mei 2017 tijdens het landelijk event van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid.

Kijk voor meer informatie over de Kroon op het Werkprijs op de website van het NPDI.