Webinar Gezond en Veilig Werken en het Nieuwe Leren online terug te kijken

Het tweede webinar van het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken over nieuwe manier van leren is vanaf nu terug te kijken. Het online seminar met bijdragen van de HEMA en INretail vond plaats op 27 juni jl.

Kennis en vaardigheden over gezond en veilig werken zijn belangrijke pijlers voor het arbobeleid. Het bijhouden van die kennis en kunde is misschien wel net zo belangrijk en de traditionele manier van leren en opleiden voldoet tegenwoordig niet altijd meer.

Tijdens het webinar deelden René Witte van de HEMA en Dorien Krassenberg van INretail  hun ervaringen met het nieuwe leren en werd er aandacht besteed aan het programma Werk in de Winkel. Deelnemers  stelden vragen die direct door René en Dorien zijn beantwoord.

De webinar Gezond en Veilig Werken en het Nieuwe Leren is terug te kijken op de website gezondenveiligwerkt.nl