Vernieuwd portaal met inspiratie, kennis en uitwisseling over gezond en veilig werken

Vanaf vandaag is het vernieuwde online portaal www.gezondenveiligwerkt.nl beschikbaar voor bedrijven, branches en Arbo professionals. De site is uitgebreid met functies om kennis te delen, video’s van praktijkvoorbeelden en een nieuwsbrief. Op het nieuwe platform zijn meer interactiemogelijkheden met en tussen bezoekers, er zijn meer inspirerende voorbeelden te vinden en de informatie sluit beter aan bij de actualiteit.

Het platform maakt kennisuitwisseling met een vakgenoot mogelijk via een speciaal matching systeem. Bovendien is het platform voorzien van een nieuwe grafische look & feel en een verbeterde zoekfunctie. Ook de producten om gezond en veilig werken in je bedrijf te organiseren, zijn beter vindbaar geworden. Zoals de app ‘De andere kijk op jouw zaak’, die snel inzicht geeft in wat er goed gaat en wat beter kan op het gebied van gezond en veilig werken binnen een bedrijf.
 

Ondersteuning bij de organisatie van gezond en veilig werken

Het portaal www.gezondenveiligwerkt.nl  geeft ondersteuning bij het organiseren van gezond en veilig werken en bied je op een interactieve manier oplossingen aan die je desgewenst kunt delen met collega’s in het vak. Dit kan door te reageren op de maandelijkse stelling, maar ook door de agenda te raadplegen en in te schrijven voor webinars of themabijeenkomsten die het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig werken organiseert.