EU-OSHA geeft website NAPO make-over

EU-OSHA heeft de website van Napo, het poppetje dat figureert in de veiligheidsfilmpjes, een make-over gegeven.

Laat er geen misverstand over bestaan. Het was niet Napo zelf die een make-over nodig had. Hij ziet er jong, strak en rimpelloos uit als altijd. Maar de site met de filmpjes waarin hij figureert was wel aan wat vernieuwing toe.

Gebruiksvriendelijker
Door een gebruiksvriendelijker en toegankelijker format ziet de nieuwe website er nu stukken aantrekkelijker uit, meldt EU-OSHA. Bovendien zijn er aanvullende functionaliteiten aan toegevoegd. Zo is de site via de mobiele versie vanaf nu bijvoorbeeld ook goed te bekijken op de smartphone en tablet. Wel zo handig, want dan kunt u voortaan ook onderweg al het Napo-nieuws bekijken.

Snel en makkelijk
Of u nu een van de vele taalvrije Napo-filmpjes wilt bekijken over veilig en gezond werken, meer te weten wilt komen over Napo voor onderwijsdoeleinden of gewoon meer wilt weten over het verhaal van Napo en het Napo-consortium, u vindt het allemaal snel en makkelijk op de vernieuwde site.

De nieuwe site voorziet ook in een nieuw onderdeel met veelgestelde vragen. Hier kunt u een antwoord vinden op al uw vragen over rechten, plichten en voorzieningen. Ook vindt u hier hoe u Napo het handigst gebruikt.

Bron: Arbo-online.nl