Voorlichtingsbijeenkomst 'Van beoordelen naar accrediteren' (19 juni 2015)

Op 19 juni 2015 vond de voorlichtingsbijeenkomst ‘Van beoordelen naar accrediteren: wat verandert er voor u?’ plaats bij het ministerie van SZW. Deze bijeenkomst informeerde de aanwezigen over de overgang van beoordelen naar accreditatie.

De bijeenkomst werd geopend door Esther de Kleuver, directeur Gezond en Veilig Werken (SZW). Vervolgens werden er verschillende presentatie gegeven: Eelco Ronteltap, Senior beleidsmedewerker (EZ) over de wijzigingen in de productregelgeving, Ed Wieles, Hoofd strategie en ontwikkeling (RvA) over de visie van de RvA en Huub Sluijsmans, Senior Beleidsmedewerker (SZW) over de visie van het ministerie van SZW. De bijeenkomst is afgesloten door Marcelis Boereboom, Directeur Generaal Werk (SZW).