13 december Co-creatiesessie lichamelijke onderbelasting - wat is er nodig om mensen in beweging te krijgen?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Hoe kun je vanuit veranderperspectief (groepen) mensen in je organisatie in beweging krijgen? Daarover geven Jeanine Frunt en Robert Jan Hesselink van vhp human performance op maandag 13 december van 16.00 tot 17.15 uur een co-creatiesessie. Zij gaan graag met je in gesprek aan de hand van sprekende goede voorbeelden, over hoe het vliegwiel van deze verandering duurzaam op gang gebracht kan worden.

Op maandag 1 november, tijdens de vorige sessie, bespraken we met elkaar de 3 aanjagers van gedrag en de 3 grootste belemmeringen voor mensen om hun gedrag te veranderen. In deze video legt gedragswetenschapper Ben Tiggelaar aan de hand van de ‘ladder’ in het kort uit hoe je je gewenst gedrag kan veranderen én volhouden. Als je je wilt verdiepen in de inzet van de ladder, kun je de workshop ‘gedrag veranderen en volhouden met de ladder’ eens beluisteren.

Inschrijven

Inschrijven voor de sessie kan door te mailen naar Joeriwillemsen@vhp.nl