08 april Kick-off bijeenkomst 'Elk halfuur even bewegen. Zet ook de stap'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op donderdag 8 april lanceert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de campagne ‘Elk halfuur even bewegen. Zet ook de stap’. In deze campagne vraagt ministerie SZW aandacht voor lichamelijke onderbelasting op het werk, oftewel te veel zitten en te weinig bewegen en worden mensen die het grootste deel van de werkdag zittend doorbrengen opgeroepen om elk half uur even te bewegen. Door wandelend te vergaderen, even de polsen los te maken of een paar chair dips en muur push-ups te doen. 

Onder leiding van presentator Marijke Roskam gaan we op 8 april van 10:00 - 12:00 uur tijdens een online kick-off bijeenkomst in gesprek over de urgentie van meer bewegen tijdens het werk, duiken we met verschillende experts in het onderwerp en volgen we een masterclass om zelf direct in actie te komen. U bent van harte uitgenodigd om hier samen met sectororganisaties, werkgevers, werknemers en arboprofessionals bij aanwezig te zijn. U kunt zich via onderstaande link aanmelden en ontvangt dan binnenkort een mail met meer informatie over het programma.

Meld je hier aan voor de online kick-off bijeenkomst