04 maart Webinar: Kosten en baten van een aanpak fysieke belasting

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online (organisatie door SZW, TNO)

Vanuit de campagne 'Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!' organiseert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met partners verschillende (online) bijeenkomsten om kennisdeling te stimuleren voor werkgevers, arboprofessionals en brancheorganisaties. Met het doel om vanuit verschillende perspectieven lichamelijke belasting onder de aandacht te brengen én aan te pakken!

Op donderdag 4 maart vindt het webinar "Kosten en baten van een aanpak fysieke belasting" plaats. Een aanpak fysieke belasting is in eerste instantie gericht op vermindering van het risico op klachten, maar het heeft ook een financiële kant. Wat zijn de kosten en wat levert het op? Meld je nu aan voor het webinar 'Kosten en baten van een aanpak fysieke belasting'.