26 november Webinar lichamelijke belasting vanuit gedrag- en veranderperspectief

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online (Webinar - organisatie MinSZW)

In het kader van de campagne 'Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!' van het ministerie van SZW wordt een webinar reeks georganiseerd over fysieke belasting vanuit een gedrag- en veranderperspectief. Op donderdag 26 november vindt de eerste webinar plaats. Tijdens deze webinar komt een aantal vragen aan bod, die interactief beantwoord zullen worden! Bijvoorbeeld: Wat maakt de TOP strategie ook vanuit een gedragsperspectief de juiste strategie? Hoe zorg je, waar nodig, voor gedragsverandering? En hoe creƫer je een cultuur waarin duurzaam gezond fysiek werk een gezamenlijke ambitie is? Meld je hier aan voor de webinar.