11 februari Het ARBO-event van het jaar

Activiteitendata
Landgoed Zonheuvel in Doorn

Gezond werken = Gezond blijven

Na het grote succes van ons eerste Arbo-event in 2019 nu in 2020 een vervolg! Dit keer met Erik Scherder die iedereen meeneemt in de positieve effecten van in beweging blijven op ons brein, op ons lichaam en daarmee op onze duurzame inzetbaarheid. Ook dit jaar weer een veelzijdig interactief ARBO-event waarbij het belang van goede arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van medewerkers uitgebreid aan bod komt.

Gezondheid staat centraal

Deze dag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid. Denk hierbij aan meer aandacht voor preventie, een gezond verzuimbeleid, de invloed van de nieuwe privacywetgeving (AVG), strategische personeelsplanning en zelfregie.

Lees meer over het event, de sprekers en de workshops op de website van SBI-formaat.