11 december Stoffendag 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
ReeHorst, Ede

De Stoffendag was in 2018 weer een groot succes met wederom een stijging in het aantal deelnemers. Ook de resultaten van de evaluatie liegen er niet om, met een 8 als rapportcijfer en 85% van de ondervraagden die hebben aangegeven volgend jaar ook weer te willen deelnemen.

Het is duidelijk dat de Stoffendag voldoet aan een concrete wens vanuit het bedrijfsleven: de behoefte aan informatie, goede praktijken en netwerkmogelijkheden betreffende het veilig werken met chemische stoffen.

We laten er daarom geen gras over groeien: de datum en locatie voor de volgende editie van de Stoffendag is bekend! Op woensdag 11 december kunt u in de ReeHorst in Ede weer een grote variƫteit aan workshops bijwonen, zijn er veel interessante bedrijven te ontmoeten op de informatiemarkt en zal er uitgebreid de tijd zijn om te netwerken met gelijkgestemden en deskundigen. Zet de datum dus vast in uw agenda, en houdt deze website in de gaten voor ontwikkelingen in het programma, key-note sprekers en workshops!

Bezoek de website voor meer informatie over de Stoffendag 2019.