04 november Dag van de BHV

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Nederland

In ons land worden elke week 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. Hierbij zijn de eerste zes minuten cruciaal om een leven te redden. Daarom is het belangrijk dat overal hulpverlening aanwezig is. Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom worden op 4 november, de Dag van de BHV, de circa 500.000 BHV’ers in Nederland in het zonnetje gezet. Doen jullie al mee?

Tijdens de Dag van de BHV worden bedrijven en organisaties in heel Nederland gestimuleerd om aandacht en waardering te vragen voor het belang van BHV. Op de website van de Dag van de BHV kunnen organisaties gratis promotiemateriaal downloaden om zelf af te drukken. Niet alleen kant en klare materialen zijn beschikbaar maar ook foto's van eigen BHV'ers kunnen toegevoegd worden aan postersjablonen, zodat deze persoon herkenbaar is en extra in het zonnetje gezet kan worden.

BHV’er van het jaar

Tijdens de dag wordt ook de BHV'er van het jaar bekend gemaakt. Met deze verkiezing en nominatie kunnen de hulpverleners extra bedankt worden voor hun bijzondere inzet. De winnaar ontvangt een 3D Award, maar ook een geldprijs van € 2000,- waarvan € 1000,- contant. De andere € 1000,- zal door hem/haar, naar keuze, worden gedoneerd aan een goed doel gelieerd en gerelateerd aan de hulpverlening.

Doe je ook mee?

Ga naar de website van Dag van de BHV, download het gratis promotiepakket, print de materialen die jij graag wil gebruiken en verspreid ze in jouw organisatie.