11 november Collegetour 'Blijvend Fit: Veilig en Gezond Werken met Gevaarlijke Stoffen'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam

Op 11 november gaat de collegetour 'Blijvend Fit: Veilig en Gezond Werken met Gevaarlijke Stoffen' van start op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Samen met staatssecretaris Tamara van Ark en Ton Heerts, voorzitter van de MBO Raad, gaan 100 houttechniek studenten, docenten, en vertegenwoordigers van onderwijs en bedrijfsleven uit de bedrijfstakgroep Techniek en Gebouwde Omgeving in dialoog met elkaar.

Over gevaarlijke stoffen en andere arbeidsrisico's en over het belang van gezond en veilig leren werken als onderdeel van de mbo-vakopleiding. Bijzonder aan deze bijeenkomst is dat ook slachtoffers aan het woord zullen komen en vertellen over hun persoonlijke ervaringen. Tenslotte gaan vertegenwoordigers van onderwijs en bedrijfsleven in gesprek over de ervaringen van de Stichting Sociaal en Werkgelegenheidsfonds Timmerindustrie (SSWT) met de implementatie van het Keuzedeel Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken.

De collegetour gaat ook nog langs Zwolle en Groningen.