21 oktober Europese week voor veiligheid en gezondheid op het werk 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Diverse locaties in het land

Op 21 oktober geeft EU-OSHA (het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk), samen met zijn partners, het startsein voor de Europese Week voor veiligheid en gezondheid op het werk, die erop gericht is een participerend en actief beheer van gevaarlijke stoffen aan te moedigen.

In de Europese Week, een belangrijk onderdeel van de huidige campagne voor een gezonde werkplek, worden overal in Europa honderden evenementen georganiseerd, zoals filmvertoningen, evenementen op sociale media, conferenties, tentoonstellingen, wedstrijden en opleidingssessies.

Ontdek wat er bij jou in uw buurt wordt georganiseerd tussen 21 en 25 oktober en hoe je kunt meedoen.

Volg en deel

Volg het Facebook-evenement Europese Week en help anderen te informeren over #EUhealthyworkplaces .