15 mei Conferentie Benelux aanpak blootstelling kankerverwekkende stoffen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
VBO|FEB, Ravensteinstraat 4, 1000 Brussel

Op woensdag 15 mei komen sectororganisaties, brancheorganisaties, beleidsmakers, sociale partners, experts en arbeidsinspecteurs uit de Benelux samen om te discussiëren over de rol van sector- en brancheorganisaties in de aanpak van blootstelling aan kankerverwekkende stoffen op het werk.

Kennis delen tijdens de conferentie

Tijdens de plenaire bijeenkomst en op het marktplein zullen succesvolle sectorale en interprofessionele initiatieven uit de BENELUX-landen en op EU-niveau voorgesteld worden. Ervaringen met tools, campagnes en maatregelen worden uitgewisseld, er worden vragen beantwoord en er kunnen coalities worden gesmeed met uiteindelijk één doel: het voorkomen van blootstelling aan kankerverwekkende stoffen op het werk.

Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven.