19 maart Pay it Forward: 19 maart Witte Kruis in Den Haag

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Witte Kruis

Mangaanstraat 86, Den Haag

Op dinsdag 19 maart opent Witte Kruis in Den Haag haar deuren voor het Netwerk Duurzaam Fysiek werk. In samenwerking met Ambulancezorg Groningen geven zij een kijkje in de keuken: welke impact heeft levensreddend handelen op het lichaam van de medewerkers?

Tijdens de Pay it Forward bijeenkomst zullen het Witte Kruis en Ambulancezorg Groningen hun oplossingen delen om het werk voor de ambulancemedewerkers lichter te maken en het bewustzijn te vergroten. Naast de aanpak voor fysieke belasting, zal er ook ingegaan worden op de mentale weerbaarheid en omgaan met agressie en geweld.

Ga naar de website van TNO voor meer informatie en om je aan te melden.