05 februari Veiligheid in het Onderhoud

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Congrescentrum Belmont, Ede

Goorsteeg 66, 6718 TB, Ede

NVDO en KIVI over "Veiligheid in het Onderhoud"

Ongevallen in de industrie gebeuren vaak tijdens onderhoudswerkzaamheden. Het zijn immers altijd ‘ongewone’ situaties waarin veiligheidssystemen mogelijk zijn uitgeschakeld en het volgen van de juiste procedures van het grootste belang is om het werk veilig uit te voeren. Maar, al heb je alles schijnbaar op orde, soms gedragen mensen zich toch onveilig en veroorzaken een ongeluk, hoe kan dat dan nog? Om een bijdrage te leveren in het verlagen van het aantal ongevallen tijdens onderhoud, organiseert de KIVI afdeling Maintenance i.s.m. NVDO deze zeer interessante middag.

Praktische informatie