26 november Hét Event Duurzame Inzetbaarheid - inzet op maat

Activiteitendata
Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

De implementatie van Duurzame inzetbaarheid is in de afgelopen jaren een belangrijk onderwerp geworden om werknemers binnen een organisatie langer fit en gezond aan het werk te houden. Hét Event Duurzame Inzetbaarheid geeft antwoord op de vraag hoe een organisatie hiervoor een cultuur creërt om snel in te spelen op ontwikkelingen en kansen.   

Voor een goed functionerend bedrijf is het belangrijk om te zorgen dat iedereen in een organisatie fit en gezond is. Op dit vakevent worden actuele onderwerpen besproken zoals vitaliteit, arbeidsmobiliteit, opleiding & ontwikkeling en meten (wat levert duurzame inzetbaarheid op?). Tijdens het event presenteren verschillende experts hun visie op duurzame inzetbaarheid.

Kijk voor meer informatie op www.inzetopmaat.com