12 november Week van de Werkstress 2018

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-

Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier.

Wat gaan we doen?

Doel is dat in deze week zo veel mogelijk organisaties met hun medewerkers preventie van werkstress op de agenda te zetten door plezier op de werkvloer centraal te stellen.

Campagnebijeenkomst 15 oktober 2018

Op maandag 15 oktober 2018 vindt een exclusieve campagnebijeenkomst plaats voor organisaties die deelnemen aan de Week van de Werkstress. Diverse experts geven dan inspiratie en concrete tools om echt aan de slag te gaan met het vergroten van werkplezier in hun organisaties. Meld u aan via info@werkstress2018.nl en reserveer deze datum dus alvast in uw agenda!

Werkplezier Top Tien

Welke tien tips zijn het meest succesvol voor het verhogen van werkplezier? Onder een representatieve groep van werkgevers en werknemers wordt onderzocht welke tips zij al toepassen. De zoektocht naar extra Werkplezier tips worden onder aandacht gebracht tijdens de Werkplezier Tour. Tijdens de Week van de Werkstress worden de tips in de praktijk gebracht.

Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018!

Hoe gaat u preventie van werkstress in uw organisatie op de agenda zetten? Hoe verlegt u de aandacht naar werkplezier? Hoe komt u te weten welke buffers uw individuele medewerkers inzetten om werkstress tegen te gaan? Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018! Laat weten wat uw plannen zijn en doe mee.

  • U ontvangt een digitale toolkit met logo’s, banners en inspirerende voorbeelden.
  • Via een nieuwsbrief wordt u iedere twee weken op de hoogte gehouden van de activiteiten en wordt u betrokken bij de uitvoering daarvan.
  • Als deelnemer bent u meteen ook ambassadeur van de Week van de Werkstress.

Kijk voor meer informatie over de Week van de Werkstress ook www.duurzameinzetbaarheid.nl.