23 november Symposium Arbocuratieve Samenwerking

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Hilton Royal Parc Soestduinen, Soest

Voor werknemers die te maken krijgen met een ziekte is het cruciaal dat zij perspectief houden op werk. Uit praktijkvoorbeelden blijkt dat intensieve arbocuratieve samenwerking kan bijdragen aan een betere gezondheid, werkbehoud en re-integratie van werknemers met een ziekte. Het doel van het Symposium Arbocuratieve Samenwerking is good practices te delen en elkaar te inspireren initiatieven te nemen die de samenwerking versterken. Daarnaast worden partijen gestimuleerd om nadere afspraken te maken voor het verder verbeteren van arbocuratieve samenwerking.

Aanwezig zijn vertegenwoordigers vanuit de curatieve zorg (zoals specialisten, huisartsen, verpleegkundigen, psychologen) en de bedrijfsgezondheidszorg (zoals bedrijfsartsen en klinisch arbeidsgeneeskundigen), werkgevers, pati├źntenorganisaties, verzekeraars en van beroepsverenigingen.

Het symposium wordt georganiseerd rondom vier deelthema's waarop aansprekende arbocuratieve samenwerking plaatsvindt; kanker en werk, infectieziekten, aanpassingsstoornissen en longaandoeningen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van het Symposium Arbocuratieve Samenwerking.